UPPLEV ITALIEN - RESOR 2023

AKTIVA RESOR MED SMÅ GRUPPER OCH STORA UPPLEVELSER

HÄR HITTAR NI ALLA ÖPPNA RESOR
Önskar ni andra datum, egen grupp & andra äventyr - kontakta oss! 

APRIL 2023

APRIL 27-30   VINRESA TILL FRANCIACORTA - följ med sommelier Eva Weckström till Italiens svar på Champagne  Läs mer >>       Platser kvar: 

MAJ 2023

MAJ 17-22         VANDRA MOT COMOSJÖN - En medelvandring, 4 dagar - stanna gärna en natt extra vid vackra Comosjön!  Läs mer >>        Platser kvar: 

JUNI 2023

JUNI - 

JULI 2023

JULI 19-26        FRÅN BORMIO TILL BERGAMO - EN ALPRESA PÅ MTB! - Bormio, Tirano, Orobie - en utmanande vecka!  Läs mer >>               Platser kvar: 2 

AUGUSTI 2023

AUG - 

SEPTEMBER 2023

OKTOBER 2023

OKT 4-8       MTB-WEEKEND - 3 INTENSIVA CYKELDAGAR I VALLE BREMBANA   Läs mer >>                                 Platser kvar: 2

OKT 12-15 VINRESA TILL FRANCIACORTA MED SOMMELIER EVA WECKSTRÖM Läs mer >>                        Platser kvar: 1

MOUNTAINBIKERESOR, ENDURO FREERIDE & DOWNHILL
Lite vildare, inte så tillrättalagt och kanske lite svårare än på många av de vanliga reseorterna. Vi anpassar våra resor i olika nivåer och håller små grupper. Du hittar teknisk och fysisk nivåindelning här. Fråga gärna om det är något du undrar. Ofta har vi lagt in flerdagsturer där vi övernattar på en fjällstation, sk Rifugio i bergen, där tystnaden, naturen och självklart god mat förgyller resan.
VANDRINGSRESOR
Tillsammans med likasinnade tar vi oss fram i ett stadigt tempo i bergen. Dagsturer från San Pellegrino eller flera vandringsdagar med övernattning på fjällstationer. Vi kombinerar med Spabesök, guidade turer inom kultur och historia eller en shoppingutflykt till Bergamo, möjligheterna är oändliga.
MAT & SMAKRESOR, EASY ACTIVE
Här är fokus på att se och uppleva, smaka på mat och dryck och lära sig av kulturen och historien. Vi besöker Spa, vingårdar och Valle Brembanas lokala producenter av ost, honung och hantverk. Här är vi inte fysiskt aktiva eller tränar.
LANDSVÄGSCYKEL - EN RESA FÖR BÅDE KROPP OCH SJÄL
Här kombinerar vi kilometer och höjdmeter i sadeln med upplevelser och god mat från regionen. Vi cyklar ett flertal delsträckor och bergsetapper från Giro d'Italias tidigare turer, vi har en övernattning på vingård och njuter av en kväll på härliga Spa QC Terme. Vår cykelguide på landsväg bor i Bergamo och har självklart koll på kurvor och utmanade höjder. Häng med på vår Landsvägscykelresa - det blir en upplevlese och utmaning!
EGEN GRUPPRESA
Vi skapar gärna en egen resa för er grupp. En weekend med tjejerna, träningsresa, födelsedag i familjen eller jobb och avkoppling med arbetskamrater. Boende, utflykter och aktiviteter; ni väljer och vi skapar.

* UPPDATERING BOKNINGSREGLER PGA COVID-19, Coronavirus (2020-07-26)

SG Turismutveckling AB - SarasItaly följer rådande rekommendationer från UD, utrikesdepartementet. Då ni gör en bokning av resa hos SarasItaly gäller då följande:
* Din plats på resan är bekräftad vid erlagd bokningsavgift, full avgift betalas senast 20 dagar innan avresa.
* Ändras UD´s reserekommendationer till att inkludera Italien som ett land dit avrådan gäller, får resan avbokas med full återbetalning.
* Utsätts resenären eller närstående av Covid-19, får resan avbokas kostnadsfritt om ett LÄKARINTYG bekräftar tillståndet.

ATT RESA HIT
Närmaste flygplats är Bergamo Orio al Serio, hit flyger Ryanair från de flesta europeiska länder till ett överkomligt pris. Lufthansa mfl kan landa här sök gärna på flygresor.se eller liknande samlingssidor.
Milano har ytterligare 2 flygplatser, Linate och Malpensa. Här landar de flesta flygbolagen, men även lågprisbolaget easyjet har valt att flyga hit.
Kommer du med tåg, bil eller buss - hör av dig så möter vi upp och anpassar oss.    
Direkt till Ryanair >>   Direkt till flygresor.se >>   Direkt till easyjet.com >>

SMÅ GRUPPER:
För att hålla god kvalité på upplevelser, säkerhet och produkter och samtidigt vara flexibla och lyhörda har vi valt att jobba i de öppna resorna med mindre antal resenärer. För en outdoor / vandringsresa max 16p och för Enduro/mountainbike max 12p.
ÖPPEN RESA: 
Här bokar du din resa och blir en del av den totala gruppen, delar upplevelser och erfarenheter med likasinnade, resa själv fast inte vara ensam! Vi har åldersgräns på 18 år för öppna resor, 15-17 år med målsman som följer med.
GRUPPRESA:
Vi jobbar gärna med resor där vi anpassar datum, boende och aktiviteter. Finn inspiration i våra öppna resor, skicka ett mail så anpassar vi resan efter er grupp och efter era önskemål. Vi bygger privata resor för fritt antal resenärer.