LANDSVÄGSCYKLING I ITALIEN, LOMBARDIET OCH RUNT COMOSJÖN

CYKLA PÅ KLASSISK MARK, GIRO DI ITALIA ETAPPER OCH BERGSPASS ALLT KOMBINERAT MED
GOD MAT & DRYCK

LANDSVÄGSCYKLING I ITALIEN
Här är cyklingen en klassisk sport som nyttjas av alla. Olika åldrar, olika tempo och olika mål - men alla cyklar. Det klassiska loppet Giro di Italia har alltid målgång i Milano, på Monzabanan och ett flertal av etapperna brukar gå i Lombardiet. Senast 2017 hade vi en av bergsetaperna i vår dalgång, i Zogno med spurtpris uppe på toppen i Miragolo - jag var där och många med mig - en folkfest! Självklart höjde man rösten och ropade Heja, heja när Tobias Ludvigsson cyklade förbi.
Kom ner till oss och gör som proffsen, cykla i Lombardiet och ta rygg på vår guide Marco, han kan området och vägarna som i sin egen ficka.


VÄLJ EN CYKELRESA SOM PASSAR DIG

GUIDADE TURER OCH UPPLEVELSER FÖR HELA FAMILJEN

CYKELGUIDE MARCO ROSSI
Marco har cyklat i hela sitt liv och tävlat framgångsrikt som junior i UCI och är numer medlem i amatörlaget UDACE ägnar mer och mer tid till att guida och cykla med gäster. Han har avverkat de flesta olika loppen i landet, cyklat mycket på Gran Canaria både privat och som guide för bl a svenska Cykeltours. Även om Marco har fler goda vänner från Sverige som har cyklat många mil tillsammans så är det vårt med svenskan =) Däremot pratar han utmärkt engelska och Italienska förstås.
Han har en uppsjö av varianter på turer här i Lombardiet, klassiska Giro di Italiaetapper, Gran Fondo tävlingar och Lombardiet runt. Allt i och omkring hans egna hemtrakter, Bergamo. Samtidigt följer han gärna med till Nove Colli eller tar er med på ett riktigt cykeläventyr, ett av de vackraste och bästa äventyren om han får säga det själv - från San Pellegrino Terme till Rom!!