ARRANGERA EN GRUPP- ELLER KONFERANSRESA MED OSS

EN AKTIV KONFERENSRESA
Varför inte förena nytta med nöje? Här i San Pellegrino Terme finns möjligheter för små och större konferenser som vi kombinerar med Spa, god mat och härliga outdooraktiviteter. Ni flyger till Bergamo eller Milano och har sedan städerna, vindistriktet Franciacorta, sjöarna Iseo och Comosjön samt hela Valle Brembana att utforska.
De mindre grupperna har ett flertal mysiga hotell i dalgången där vi kan ha "hotellet för oss själva" och utgå från byn till fots eller cykel för utflykter.
För de större sällskapen och ni som önskar utrymme med konferenslokaler i flera storlekar, utställningsområde och möjlighet till banketter arrangerar vi gärna er tillställning i vårt vinområde Franciacorta i närheten av Iseosjön.

FLYG & TRANSPORT
För grupp-bokningar med flyg ner till Italien tar jag hjälp av Lingmerths resebyrå och tillsammans med er tar Ulla fram några olika förslag och ser till att hela gruppen reser samlat. Vi kopplar ihop er när ni vill under bokningens gång.

BOENDE
Beroende på era önskade aktiviteter, arbets- och mötesmöjligheter och era önskemål så erbuder vi boende mellan 3-4*** enkelrum i behov av plats. Vill ni ha en kort och intensive arbets- och gemensamhetsresa så ordnar vi ett boende på "eget" hotell med endast er som gäster. Boende i dalgången ger er en flexibilitet till enkla egna utflykter, lokalbussen och ett litet utbud av affärer och service. 

Aktiviteter under er konferens!

Att göra saker ihop under en resa ger ny vänskap, nya insikter och svetsar samman gänget. Vi vandrar ofta i bergen, åker på studiebesök och smakar traditionella ostar och hälsar på hos våra ölbryggare i dalgången. Vill er grupp förgylla och överraska med en aktivitet under er vistelse här i dalgången så kika in på vår Aktiviteter & Äventyrssida >>

GRUPP & KONFERENSRESA
 
KONFERENS, AKTIVITETER & STUDIEBESÖK
KLASSISK MOTORRESA
NATUR, FOTO & TRÄDGÅRD