VANDRA I VAL BREMBANA, BERGAMO, ITALIEN

VANDRING LÄNGS HISTORISKA VÄGAR, PÅ TVÄRS MOT COMOSJÖN ELLER EN UTMANANDE VECKA I DE FANTASTISKA OROBIEBERGEN

FÖR BÅDE KNOPPEN & KROPPEN
Att vandra långt och långsamt är mentalt stärkande, fysiskt utmanande och helt naturligt för en mänsklig kropp. I ett väl anpassat tempo efter gruppens nivå tar vi oss upp, fram och ner i den mäktiga bergkedjan Orobiebergen, Bergamoregionens berg. En lillebror till stora Dolomiterna men med en mer utmanade natur, outforskat och lite vildare miljö. Här går vi på mankraft och bär vårt eget bagage, tar med oss picknick och anpassar våra turer efter väder och vind. Lite vildare, lite tystare och fantastiskt vackert. En upplevelse långt utanför de stora turiststråken!


INSPIRERAS TILL EN VANDRINGSRESA SOM PASSAR DIN GRUPP

SVÅRIGHETER & UTMANINGAR
För din säkerhet, för att välja rätt vandringsled efter väder och vind och självklart för ett gott sällskap, så jobbar SarasItaly alltid med professionella guider. På våra vandringsresor kommer du allt som oftast att träffa Mauro Scanzi. Mauro är certifierad Alpinguide, uppvuxen i dalgången Valle Brembana. Hans passion är klättring på världens alla bergstoppar och vintertid åker han så ofta han kan free skiing, alpinism ner för något av alla våra berg i Orobiebergen.
Orobiebergen är karga, branta och lite svårtillgängliga men alldeles fantastiska.....
Bra och väl ingångna vandringskängor, stavar och en riktigt bra ryggsäck. På resan möter du mest lokalbor och italienska turister och en hel del kor och hästar som går på bete i bergen..

DAGSVANDRINGAR, WALK & TALK...  

Låt utomhusaktivitet bli temat för er resa, vi vandrar bland vingårdar, runt sjön eller upp i bergen för traditionell lunch på Rifugio. Här har vi hotellet som bas och återkommer varje dag. Vi sätter ihop ett variationsrikt och passande program för just din grupp av vänner, familj eller arbetskamrater