HYR DITT EGET BOENDE

BOENDE MED TID FÖR SAMVARO OCH  UTRYMME FÖR DEN STORA FAMILJEN

HYR DITT EGET BOENDE I NORRA ITALIEN
Här finner du charmiga boenden som på alla sätt är olika i storlek, läge och prisklass. Den gemensamma nämnaren är att det är mina vänner och kontakter som ger er en upplevelse utöver det vanliga uthyrningsportalerna.
Kanske blir det en kaffe i trädgården med värden? eller in inbjudan till grillkväll med värdens grannar och er familj? En gemensam utflykt till favoritplatsen eller helt enkelt en drös med underbara tips på vackra platser och restauranger med god mat?

Här har ni närhet till Bergamo och Milano för ankomst med flyg eller tåg. Då boendena ofta ligger utanför turiststråken rekomenderas det att hyra bil för perioden. Kontakta mig gärna så hjälper jag er med bästa lösningen.

Jag har valt ut ett fåtal boendealternativ, och lägger till fler när det känns helt rätt. För min del så känns det ortroligt fint att kunna erbjuda er denna möjlighet och jag finns i er närhet för frågor, funderingar och självklart olika aktiviteter.

BOENDE I TRADITIONELLT HUS PÅ LANDET - STOR STUGA ELLER TVÅ LÄGENHETER
Här välkomnas ni av era värdar, Mario och Elia, far och son, som bor strax intill. Huset är en stuga eller Baita som vi säger här, gjord i sten och från början ett hus för djuren som betade på ängarna. På sin höjd med vidsträckt utsikt över den lilla dalgången Val Serina finner ni ett lugn som inbjuder till långa grillkvällar på altanen. Naturen och de imponerande bergen omsluter den lilla byn Bracca och ibland tycker man att både luften och tiden står stilla.
Vandringsleder finns precis runt knuten, MTB cykling och för er som gillar klättring har ni utsikt tvärs över till en av dalgångens bättre bergsväggar för klättring.
Huset är uppdelat i två lägenheter, men med möjlighet att hålla allt öppet och passar utmärkt för två familjer , en grupp av vänner eller en familj i större storlek.

KORT OM BOENDET - UTHYRNINGSPERIOD MAJ - OKTOBER

 • 6 sovrum,  totalt 12 sängar

 • 2 stora kök

 • 4 toaletter, 2 duschar

 • Härliga ytor ute med plats för lek och grillplats med matbord

 • Tystnad, naturnära och lantligt enkelt boende

NYRENOVERADE LÄGENHETEN "GRINDSTUGAN" MED UTSIKT ÖVER SAN PELLEGRINO TERME
Du blir varmt emottagen av Elena som bor i det vackra huvudhuset strax intill. Det är hon som med själ och hjärta har renoverat den gamla grindstugan till en toppmodern charmig lägenhet. Här finner ni ett lugnt läge med strålande utsikt över floden Brembo och hela San Pellegrino Terme.
Elena driver ett av cafèerna på torget i byn och när andan faller på så bjuder hon gärna in er till en grillkväll i sin trädgård.  
Lägenheten är perfekt för två personer för lite längre och bekvämare boende, men kompletteras lätt med bäddsoffan i köket för ytterligare två personer.
San Pellegrino Terme är stjärnan i vår dalgång och hela byn genomsyras av hus i "liberty" stil och med Spa QC Terme, Grand Hotell och det vackra Casinot som juvelerna.

KORT OM BOENDE - UTHYRNINGSPERIOD APRIL - NOVEMBER

 • 1 sovrum, dubbelsäng, 2 p

 • Bäddsoffa för ytterligare 1-2 gäster

 • Välutrustat kök med matplats

 • 1 badrum med toalett och dusch

 • Lugnt läge, utsikt över San Pellegrino Terme

 • Fri parkering