ITALIENSKA BRÖLLOP I LOMBARDIET

BOHEMISKT BRÖLLOP, UTOMHUS, KLASSISKT ELLER MED SJÖUTSIKT?

ANNIKA WIDÈN OCH ITALIENSKA BRÖLLOP
Annika bor i Rom och arrangerar Italienska bröllop på fantastiska platser i Italien. Hon har med den äran organiserat och vigt ett stort antal förälskade brudpar. Hon väljer ut fina platser, organiserar semesterdagar med utflykter, komponerar menyer och detaljer tillsammans med er, brudparet.
Kunskap och logistik för att få hela arrangemanget att klaffa med fotograf, gäster, övernattning och inte minst överraskningar.
Annika är vigselförrättare och översätter tal och information till ett flertal språk för att alla gäster skall känna sig välkomna.

Med regionen Lombardiet och Milano, Bergamo och sjöarna Iseo och Comosjön samt de fantastiska Orobiebergen utökar hon nu sitt område och bjuder in er som hugande brudpar till fler fantastiska möjligheter att fira er höjdpunkt i livet. Jag kommer att finnas här som Annikas högra hand och möta er och era vänner.

Varmt väkomna önskar Sara & Annika
Läs mer om Annika Widèn på Italienska Bröllop >>>

VARFÖR LOMBARDIET?
I Lombardiet har vi allt från stora stökiga Milano till charmiga Bergamo, två vackra sjöar - Como och Iseosjön och naturligtvis de fantastiska bergen!
Här bor jag och kommer att finnas tillgänglig och behjälplig för er som vill komma ner och titta, bestämma och träffa de som skall hjälpa er att förverkliga era drömmar. Här finns de små charmiga restaurangerna, hotellen med 20 rum där ni kan rå om er själva eller ett utomhusbröllop på toppen av ett berg! Tänk att ha ett helt Rifugio för er själva och era gäster, naturnära och med vidunderlig utsikt!
Vårt vindistrikt Valcaleppio eller Franciacorta har flera vingårdar och agriturismo som med varm hand tar emot er på gårdarna, pampiga matsalar och välkomponerade menyer allt ackompanjerat av gårdens egna viner.
En stilla båttur på någon av sjöarna kan vara en trevlig gemensam aktivitet och kanske brudparet kommer till vigseln med båt?
Kontakta mig eller Annika så skall vi göra allt för att er dag skall bli så bra som ni önskar.

HUR RESER NI HIT PÅ BÄSTA SÄTT?
Ni och era gäster anländer smidigt till någon av våra flygplatser i området, Bergamo-Orio al Serio, Milano-Linate eller Milano-Malpensa eller tåg till en av europas mäktigaste centralstationer - Milano Centrale!
Före er som väljer att bila ner, kanske ta husbilen för att fortsätt semestern eller bröllopsresan genom det fantastiskt vackra Italien, är det en två-dagars resa att beräkna utan att stressa alltför mycket.

BRÖLLOP I LOMBARDIET