AKTIVA RESOR

SKAPA EN RIKTIGT NÖRDIG RESA IHOP MED OSS,
SPORT, 
TRÄNING & FRILUFTSLIV


E-BIKE CYKELUTFLYKT

Med E-bike tar vi med hela gruppen på en härlig dag utomhus, vi cyklar mellan de små byarna, äter lunch på lokala trattorian och dricker givetvis världens bästa cykelkaffe på vägen! 

VANDRA I BERGEN MED GUIDE

Tillsammans sätter vi nivå, längd och svårighetsgrad - allt efter era preferenser och en och annan överraskning! Läs mer om vandring i Orobiebergen >>

RIVER TREKKING I VALTALEGGIO

En adrenalinfylld aktivitet där vi tar oss fram genom den forsande floden till fots, med hopp och en del klättrande... Roligt, blött och utmanade! 

ÄVENTYR & ÖVERNATTNING

Krydda vandringsdagarna med en övernattning i tält, vi lagar mat över öppen eld och du får morgonkaffe av högsta klass!

VÄNNERNAS EGNA MTB-RESA!

Med vår MTB-shuttle, lokala guider och lokalkännedom skräddarsyr vi er resa på bästa sätt. BikePark, utflykter, äventyr & övernattningar i bergen. Läs mer >>

KLÄTTRING & VIA FERRATA

Vi klättrar på olika nivåer, via Ferrata för alla och mer utmanande klätterleder i bergen. Boka privat guide för en grym resa!

TIBETANSKA HÄNGBRON

En av världens längsta Tibetanska hängbro finns här hos oss - en utmaning på hög höjd!

MATLAGNING, BÅDE KUL & GOTT

En kul aktivitet där vi lagar traditionell mat från vår region, färsk pasta, gnocchi och något sött som avslutning.

TRAILRUNNING PÅ HÖG HÖJD

Ta med er grupp upp i bergen, få teknikträning och långdistanslöpning på hög höjd. 

GUIDADE UTFLYKTER

Låt några av våra guider ta er med på en guidad tur genom charmiga Bergamo stad, en djupdykning i kyrkor och kända målningar eller storstaden Milano och dess fascinerande byggnader och historia. 

BESÖK LOKALA PRODUCENTER

Lokalt ölbryggeri, prisbelönta ostmejerier, Slowfood certifierade produkter med traditioner och små passionerade producenter. Välkomna att smaka! 

NÖTA ASFALT I GODA VÄNNERS LAG?

En cykelresa med klassiska Giro di italiaetapper, utmanade backar, massor av glada skratt, kaffepauser och god mat... Kom ner ett gäng så cyklar vi! >>.

ÄVENTYRSPARK - HÖGHÖJD

Det är en utmaning för både barn och vuxna - att släppa taget lite grann och klänga sig fram på hög höjd. Klättra, åka zip-line och balansera - våga du med!

BESÖKA VINGÅRD

Vi har ett flertal olika vingårdar inom en dagsutflykts avstånd. Bubbliga Franciacorta, röda söta Moscato di Scanzo och Valcaleppio vårt närmaste område. Alla vingårdar är mindre producenter och ofta familjeägda.

SPRÅKKURS I VACKRA MENAGGIO

Vill du lära dig italienska språket? Blanda lektioner med upplevesler och utflykter, allt anpassat efter dig? Då skall du anmäla dig till en språkkurs för min vän Elena på plats i vackra Menaggio vid Comosjön! 

KONTAKTA OSS FÖR ETT FÖRSLAG!