AKTIVITETER OCH TRÄNINGSRESOR I ITALIEN

VÄLKOMMEN ATT SKAPA EN RIKTIGT NÖRDIG RESA IHOP MED OSS, SPORT
AKTIVITETER, TÄVLING, TRÄNING & FRILUFTSLIV


 VILKEN TYP AV RESA VILL DU SKAPA?

SKAPA ER EGEN MTB-RESA!

Med vår MTB-shuttle, lokala guider och lokalkännedom skräddarsyr vi er resa på bästa sätt. BikePark, utflykter, äventyr & övernattningar i bergen. Läs mer >>

VANDRA I BERGEN MED GUIDE

Tillsammans sätter vi nivå, längd och svårighetsgrad - allt efter era preferenser och en och annan överraskning! Läs mer om vandring i Orobiebergen >>

NÖTA ASFALT I GODA VÄNNERS LAG?

En cykelresa med klassiska Giro di italiaetapper, utmanade backar, massor av glada skratt, kaffepauser och god mat... Kom ner ett gäng så cyklar vi! >>

TRAILRUNNING PÅ HÖG HÖJD

Ta med er grupp upp i bergen, få teknikträning och långdistanslöpning på hög höjd. 

RAFTING PÅ FLODEN BREMBO

Lagspel och taktik för att gemensamt ta er fram på floden Brembo

TIBETANSKA HÄNGBRON

Världens längsta Tibetanska hängbro finns här hos oss - en utmaning på hög höjd!

KLÄTTRING & VIA FERRATA

Vi klättrar på olika nivåer, via Ferrata för alla och mer utmanande klätterleder i bergen. Boka privat guide för en grym resa!

CANYONING - VATTEN & FART

Ta dig ner i forsande vatten, hoppa i naturliga dammar och kom ner efter en fartfylld upplevelse!

ÄVENTYR & ÖVERNATTNING

Krydda vandringsdagarna med en övernattning i tält, vi lagar mat över öppen eld och du får morgonkaffe av högsta klass!

MATLAGNING, BÅDE KUL & GOTT

En kul aktivitet där vi lagar traditionell mat från vår region, färsk pasta, gnocchi och något sött som avslutning. Vi kan besöka  handelsträdgården och plocka vår egen sallad.

GUIDADE UTFLYKTER

Låt några av våra guider ta er med på en guidad tur genom charmiga Bergamo stad, en djupdykning i kyrkor och kända målningar eller storstaden Milano och dess fascinerande byggnader och historia. 

BESÖK LOKALA PRODUCENTER

Lokalt ölbryggeri, prisbelönta ostmejerier, Slowfood certifierade produkter med traditioner, hudkrämer gjord av åsnemjölk och vårt fantastiska växtlaboratorium Soluna

ÄVENTYRSPARK - HÖGHÖJD

Det är en utmaning för både barn och vuxna - att släppa taget lite grann och klänga sig fram på hög höjd. Klättra, åka zip-line och balansera - våga du med!

E-BIKE CYKELUTFLYKT

Med E-bike tar vi med hela gruppen på en härlig dag utomhus, vi cyklar mellan de små byarna, äter lunch på lokala trattorian och dricker givetvis världens bästa cykelkaffe på vägen! 

BESÖKA VINGÅRD

Vi har ett flertal olika vingårdar inom en dagsutflykts avstånd. Bubbliga Franciacorta, röda söta Moscato di Scanzo och Valcaleppio vårt närmaste område. Alla vingårdar är mindre producenter och ofta familjeägda.

KONTAKTA OSS FÖR ETT FÖRSLAG!