TÄVLING- OCH TRÄNINGSRESOR I ITALIEN

VÄLKOMMEN ATT SKAPA EN RIKTIGT NÖRDIG RESA IHOP MED OSS, SPORT
AKTIVITETER, TÄVLING, TRÄNING & FRILUFTSLIV

TRÄNINGSRESA MED VETENSKAPSHÄLSAN - 22 Oktober 2022

Åk till Italien med VETENSKAPSHÄLSANS fantastiska gäng! Sara Brodèn och Louise Andersson driver tillsammans Vetenskapshälsan. De är forskare, personliga tränare, kostrådgivare och löpcoacher, de brinner för träning, hälsa och äventyr. Den här resan kommer garanterat bjuda på både utmaningar och upplevelser - en riktig höstresa till de Italienska bergen! LÄS MER & BOKA PLATS


 VILKEN TYP AV RESA VILL DU SKAPA?


TRAILRUNNING & LÖPLOPP

Är ni en grupp löpare som vill utmana och utvecklas i bergen? Välkomna ner till Orobiebergen och ta hjälp av våra duktiga instruktörer, landslagsaktuella Alex Baldaccini och grymma ASICS Frontrunner Sara Taiocchi.
Vi tränar teknik, pratar höjdmeter och uthållighet och skadeförebyggande träning. Vill ni kombinera med ett "tokroligt" lopp så har vi Trapplöpning och topplöpnings event och det stora mandomsprovet Orobie Ultra Trail!

ENDURO, DOWNHILL & FREERIDE

Utnyttja möjligheten att lägga ett inspirerande och utvecklande läger här i Valle Brembana. Området har förutom massor av tekniska trails i bergen, en grym downhill-bana och massor av duktigt folk!
Vi placerar er i lilla Piazzatorre som utgångsläge och mixar en helg med lektioner, utmaningar och härligt socialt häng!
Vår MTB shuttle tar er med på dagsutflykter för freeride och hemma utanför hotellet går liften upp till vår bikepark!

LANDSVÄGSCYKLING TRÄNINGSLÄGER

Tillsammans med Marco, vår cykelguide planerar vi dagarna ni har tillgängliga, backträning, tempokörning och allt därimellan. I vår närhet går varje år Lombardiet runt och Gran Fondo Gimondi, men Marco följer gärna med er runt Nove Colle, på andra sidan Milano, en klassiker för många svenska cyklister.
Självklart kombinerar vi med övriga aktiviteter eller utflykter för de som inte vill cykla alla dagar - behöver ni följebil och mekaniker så skall vi säkert ordna det med!

CANYONING, HYDROSPEED, RAFTING & KAJAK

För er som älskar vatten och lite äventyrliga aktiviteter så är floden Brembo en härlig utmaning. Utmana gruppen med en vandring till de bästa möjligheterna för Canyoning i dalgången. Eller stanna i dalgången och ta er ner i de mer tekniska delarna av Brembo med hjälp av en 8-manna raftingbåt eller tillsammans med vår instruktör Davide och hans Hydrospeed, en sorts flytkudde som håller överkroppen ovanför vattenytan medans du själv paddlar dig framåt - en riktigt häftig upplevelse!  
Självklart kan aktiviteterna kombineras och bli en kul sammansvetsande aktivitet för alla olika typer av grupper.

KLÄTTRING & VIA FERRATA

Våra alpin guider håller i klätter-kurser och tar er med från basic nivå som via Ferrata till utamande tekniska och svåra klättringar i Orobiebergen.
Vi har basen i San Pellegrino Terme och avslutar med 2 dagars klättring och övernattning i bergen. Är du en fantast när det gäller isklättring? då har du en likasinnad här! Mauros favorit är en solig vinterdag och isklättring eller alpinism-skidåkning i Orobiebergen.

ÄVENTYR & FRILUFTSLIV

Med bergen ständigt närvarande kan alla dagar bli ett äventyr där friluftslivet finns runt knuten. För er kanske en tältövernattning passar som en upplevlese för gruppen. Matlagning utomhus, snack runt lägerelden och en frukost med kok-kaffe.
Vi hjälper er att krydda er vistelse här hos oss och blandar och ger så att det skall passa er grupp.

KONTAKTA OSS FÖR ETT FÖRSLAG!

TRÄNIGSRESA