CYKLA MELLAN VINGÅRDARNA I FRANCIACORTA OCH RUNT ISEOSJÖN

DATUM: APRIL-OKTOBER
AKTIV CYKELRESA
GRUPP: MAX 14
LÄNGD: 5 DAGAR

NIVÅ: LÄTT AKTIV 
BAGAGETRANSPORT
E-BIKE
LOKAL GUIDE (ENG)

ALL INCLUSIVE
MAT & BOENDE
VINGÅRDSBESÖK
BÅTBILJETTER

PRIS: FRÅN 12 950 SEK
KONTAKTA OSS FÖR ETT FÖRSLAG!

"Upptäck Italiens svar på champagne - Franciacorta - Vinprovning, Cykling och Natur"

 Upplev det förtrollande Franciacorta vinområdet på en minnesvärd cykelresa. På bekväma E-bikes, perfekta för alla, utforskar du pittoreska vingårdar, njuter av vinprovningar och avnjuter lokala delikatesser till lunch. Du bor på charmiga boenden och små hotell längs rutten med bagagetransport mellan dem. Denna resa anpassar vi efter era behov och önskemål. Vinprovningar och en övernattning pål vackra Monte Isola. En lokal guide leder gruppen på härliga 5-timmars cykelturer genom vingårdar, jordbruk, små byar och stora slott. Upplev Franciacorta med din familj eller vänner, och skapa minnen för livet.

PROGRAMFÖRSLAG FÖR RESAN - CYKLING MELLAN VINGÅRDAR


Dag 1, - FRANCIACORTA OCH SARNICO
Vid Iseosjöns kant ligger Sarnico-Paratico, gränsen mellan Bergamo och Brescia, en trevlig ort med ett sprudlande kvällsliv, flertal restauranger och en inbjudande strandpromenad längs med kajkanten. Här är en bra utgångspunkt för era dagar på cykel i vinområdet Franciacorta.
Mat inkluderad: 

Dag 2, - VINPROVNING, SLOTTSBESÖK OCH CHARMIGA BYAR
Er guide möter upp er på hotellet med E-bikes. Ni är redo med en dagryggsäck med vattenflaska och ett ombyte och en vindjacka. Bekväma skor och bra cykelbyxor rekomenderas. Ni tar er på små vägar, genom byar och gårdar till ett av våra vackra slott där ni får en visning och en avslutande vinprovning. Lunch intas på lokal restaurang eller Agriturismo på er väg och ni hittar tillslut fram till ert boende natt två. Här väntar ert bagage, en dusch och en riktigt god middag.
Mat inkluderad: Frukost, lunch 2 rätter och dryck, kvällsmiddag med dryck

Dag 3, - FLER VINGÅRDSBESÖK OCH TUREN TAR ER TILL VACKRA ISEOSJÖN
Ny dag och nya cykelvägar. sälvklart är det även ett nytt stopp på en av områdets vingårdar där ni får inblick i produktionen och vad som utmärker just denna gårdens viner. Lunch på vägen och dagens cykeltur avslutas vid Iseo för att byta transportmedel till båt. Denna natt tillbringar ni på vackra MonteIsola, den bilfria ön i Iseosjön. Här bor ni på charmigt hotell precis vid sjökanten och kan njuta av både kvälls- och morgondopp!  
Mat inkluderad: Frukost, lunch med dryck, kvällsmiddag med dryck

Dag 4, - FRÅN Ö-LIV TILLBAKA TILL FASTLANDET
Ni packar ihop ert bagage och går på färjan för att åka tillbaka till fastlandet, här möts ni av er guide och era cyklar. Bagaget transporteras till er sista övernattning. Ni själv tar cyklarna och beger er på ännu endagstur på cykel. Ett vingårdsbesök med lunch står inplanerat på dagens tur och framåt eftermiddagen kommer ni fram till ert boende. En god middag står framdukad innan det är dags att krypa till kojs.
Mat inkluderad: Frukost, lunch med dryck, middag med dryck

Dag 5, - AVRESA MOT FLYGPLATS, TÅGSTATION
En lugn morgon med lång frukost innan er avresa, har ni tid finns möjligheter att ta Bergamo stad som en dagsutflykt innan ni åker till flygplatsen. Vill ni sstanna fler dagar, kanske cykla runt Iseosjön eller bara stanna och njuta avlugnet ett par dagar, så hjälper vi er gärna! 
Mat inkluderad; Frukost'

"HELA PROGRAMMET ANPASSAS EFTER ERA ÖNSKEMÅL, TIDER OCH TILLGÄNGLIGHET" 

          DETTA INGÅR I OVANSTÅENDE PROGRAMFÖRSLAG    

  • Del i två- trebäddsrum, hotell***/Vingård / B&B 4 nätter inkl frukost.  

  • 3x middagar med dryck

  • 3x lunch med dryck.

  • 3 dagar Cykelutflykt med guide, E-bike

  • Alla utflykter och besök, provningar och smakningar

  • Båtbiljetter och övrig nödvändig transport

  • Bagagetransport mellan era boenden
    TILLKOMMER

  • Transfer från och till Flygplats / Tågstation

CYKLA I FRANCIACORTA, VINGÅRDAR OCH ISEOSJÖN

Finstilt & viktigt!

MINIMIANTAL DELTAGARE
Resan och priset anpassas efter er grupp, antal och önskemål.
PROGRAMÄNDRINGAR
Programmet kan komma att ändras pga yttre omständigheter som t ex vädrets lämplighet för aktiviteten.
BOENDE
Vi bor på B&B eller hotell*** / vingårdar i området Franciacorta och runt Iseosjön.
HYRCYKLAR
För bästa upplevelsen använder vi hyrcyklar, E-bikes på denna tur. Sportig modell med endast handbroms och växlar.
FÖRSÄKRINGAR
Glöm inte att titta över dina försäkringar för de aktiviteter som ingår i resan. Vänligen ta med er EU's sjukvårdskort som du får via försäkringskassan.
FLYGRESA
Det ingår inte flyg eller annat färdsätt till resans start. Vi rekommenderar flygplatsen Bergamo/Orio al Serio och Milano/Linate eller Milano/Malpensa. Ryanair flyger till Bergamo från de flesta större europeiska städerna, Easy Jet från Stockholm och Köpenhamn till Milano. Även Lufthansa har flighter till Bergamo.
COVID-19
Vi håller strikt på lagar och rekomendationer som råder inom landet och vi rekomenderar att ni läser på och håller uppdaterade innan avresa från Sverige på gällande regler i Italien. Vi rekomenderar er att alltid boka flygresa med om- eller avbokningsskydd.
Ändras UD´s reserekommendationer till att inkludera Italien som ett land dit avrådan gäller, får resan avbokas med full återbetalning.
Utsätts resenären eller närstående av Covid-19, får resan avbokas kostnadsfritt om ett LÄKARINTYG bekräftar tillståndet.
RESEGARANTI
SarasItaly - SG Turismutveckling AB har ställt resegaranti till Kammarkollegiet - Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens. Här hittar du mer information >>