BOKNINGSREGLER OCH NIVÅINDELNINGAR FÖR RESOR MED SARASITALY

* UPPDATERING BOKNINGSREGLER PGA COVID-19, Coronavirus (2020-07-26)

SG Turismutveckling AB - SarasItaly följer rådande rekommendationer från UD, utrikesdepartementet. Då ni gör en bokning av resa hos SarasItaly gäller då följande:
* Din plats på resan är bekräftad vid erlagd bokningsavgift, full avgift betalas senast 20 dagar innan avresa.
* Ändras UD´s reserekommendationer till att inkludera Italien som ett land dit avrådan gäller, får resan avbokas med full återbetalning.
* Utsätts resenären eller närstående av Covid-19, får resan avbokas kostnadsfritt om ett LÄKARINTYG bekräftar tillståndet.När du bokar en resa med Saras Italy får du en bokningsbekräftelse på din bokade resa, betalar bokningsavgift och på avtalat datum resterande belopp, betalning via faktura skickad via mail om inget annat avtalas. Du ingår ett avtal enligt nedan.
Vi uppmanar dig att vara försäkrad för eventuella olycksfall, oftast räcker din egen hemförsäkring men då många av våra resor innehåller outdooraktiviteter så ber vi er att dubbelkolla. För att göra ett eventuellt sjukhusbesök så enkelt som möjligt så önskar vi att du tar med dig ditt EU-sjukvårdskort som du begär från Försäkringskassan. Saras Italy - SG Turismutveckling AB har ställt resegaranti för Kammarkollegiet.

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet
Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.
Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.
Här kan du kontrollera att vi har resegaranti

FÖR ATT NI OCH ERA MEDRESENÄRER SKALL FÅ UT SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT AV ER AKTIVA RESA SÅ GÄLLER DET ATT VÄLJA NIVÅ OCH SVÅRIGHETSGRAD EFTER ERT INTRESSE - KONTAKTA OSS GÄRNA!
GRADERINGSSYSTEM: 1 : 4 = MTB / VANDRING NIVÅ 1 OCH FYSISK NIVÅ 4

VI HAR ALLTID SMÅ GRUPPER FÖR ATT KUNNA ANPASSA UTFLYKTER OCH TURER SAMTIDIGT SOM VI VÄRDESÄTTER SÄKERHETEN HÖGT. DET SKALL KÄNNAS TRYGGT ATT RESA OCH VARA UTE I BERGEN MED SARASITALY!

HAR NI FRÅGOR ELLER VILL ANPASSA EN EGEN RESA? KONTAKTA OSS GÄRNA!