VÄNNER, SAMARBETSPARTNERS OCH LOKALA ENTREPRENÖRER

HELEN DE BARROS - GUIDE
Det bästa av två världar! Helen är svenskan från Göteborg som i mer än halva sitt liv har bott och levt i Italien, i granndalgången Val Seriana. Hon är utbildad guide för Bergamo och Lombardiet och dess omnejd och guidar oss gärna i staden och dess omgivningar.
Guide Bergamo - Helene

DAVIDE LUMASSI - BERGAMOXP
Davide driver aktivitetsbolaget BergamoXp och är en fena på allt som heter vatten - canyoning, kajak, rafting och hans nya aktivitet Hydrospeed!
Låt dig bli blöt, skratta och utmanas och gör det ihop med Davide!
Bergamo XP

CYKELBUTIKEN SALVI BIKESTORE
Salvi Bikestore är vår partner för våra cyklar och allt runt omkring. Deras butik har i årtionden levererat bra cyklar till de med höga krav. Idag är de Specialized Concept Store och ger oss möjlighet att använda det bästa av de bästa, specialized Levo E-bike av 2018 års modell. Salvi Bikestore har fullservice och många års erfarenhet att lägga till de redan härliga cyklarna. Grabbarna Franco, Giuliano och Lorenzo löser helt enkelt det mesta

FANTASTISKA VILLA CHIARA B&B
Härliga Villa Chiara, i dalgångens norra del, Branzi, har Chiara och hennes familj byggt Villa Chiara. Rum och lägenheter och en fantastiskt trevlig relaxavdelning. Här är nära till vandring, MTB cykling och skidor.  
Villa Chiara B&B och lägenheter

ETT AV EUROPAS BÄSTA SPA - I SAN PELLEGRINO TERME!
QC Terme är en av europas bättre Spakedjor och har flera anläggningar i norra Italien. En av de senaste anläggningarna är här i San Pellegrino Terme i den gamla kurortsanstalten från tidigt 1900-tal. En njutning för kropp och knopp.
QC Terme San Pellegrino 

EN AV FAVORITVINGÅRDARNA I FRANCIACORTA, VIN, MAT & BOENDE
En av de fantastiska vingårdarna i "champagneområdet" Franciacorta. Den familjära stämningen hos familjen Vimercati gör att man alltid känner sig välkommen oavsett grupp, stor eller liten. Maten är tillverkad med hjärta och självklart en tanke att passa det goda vinet som produceras på gården. Här kan du bo på charmiga hotellet eller hyra lägenheter. Kommer du med husbil går det utmärkt att stanna här på gården ett par dagar!
Vingården Al Rocol

BACCO TOURS - RESOR & GUIDNINGAR I FFA ROM OCH DESS REGIONER
Vill du besöka en av världens vackraste huvudstäder - Rom? Då rekommenderar jag att boka er resa med Erik på Bacco tours. Här får du uppleva det genuina Rom med omnejd. Erik brinner, precis som vi, för det goda, småskaliga och genuina och låter er väl smaka på både mat och roliga historier.  
Erik guidar på svenska och har bott i Rom hela sitt liv - bara det är en upplevelse!

Läs mer om Bacco tours >>>

HOTELL FUORI PORTA - CHARMIGT HOTELL, CITTA ALTA, BERGAMO
Det lilla boutiqe-hotellet ligger precis utanför en av murens portar - Fuori Porta - upp i gamla stan, Città Alta. Hotellet är nyrenoverat och deras charmiga rum är bekväma och lite lyxiga!
Mina vänner, Danielle och Roberto driver hotellet med en vilja att ge sina gäster riktig service och verkligen känna att man är på semester. Danielles passion för lokala produkter och Slow Food avspeglar sig på frukostbuffèn och du hittar alltid en riktigt god bit ost i baren.
Här hänger även lokalbefolkningen på eftermidddagens obligatoriska aperitivo - se till att du hänger i baren här du med!
La Fuori Porta >>>

ITALIENSKA BRÖLLOP - ANNIKA WIDÈN
Annika Widèn driver Italienska bröllop och har med den äran organiserat och vigt ett antal förälskade brudpar. Hon väljer ut fantastiska platser, organiserar semesterdagar med utflykter, komponerar menyer och detaljer tillsammans med er, brudparet.
Kunskap och logistik för att få hela arrangemanget att klaffa med fotograf, gäster, övernattning och inte minst överraskningar.
Annika är vigselförrättare och översätter tal och information till ett flertal språk för att alla gäster skall känna sig välkomna.
Italienska bröllop >>>

NÄR MAN KOMMER FRÅN SVENSKA VÄSTKUSTEN....
Så skapar man grymma aktiviteter även här! 
Här bjuder vi in till fantastisk stigcykling i Göteborgsområdet, centrala #änggårdsbergen enduromeckat #lackarebäck och härliga området #delsjön. Vill du uppleva stigcykling i världsklass med lokala guider så välkomnar vi er till #slottsskogens Bike Hostel, 10 min rull till Änggården och WestCoast MTBGuides.
Läs mer om MTBpaket i Göteborg >>>

För utomhusaktiviteter i skog och hav kan man inte annat än rekommendera sin vän och kollega Caroline Granlund. Hon driver SWEDEN WEST COAST EXPERIENCES där hon tar fram upplevleser och service av världsklass, allt runt hav, skog och utomhusaktiviteter.
Det lagas mat över öppen eld, vandras i trollskogen och paddlas SUP utanför Stenungsund.
Vill du ha en upplevlese utöver det vanliga på Svenska västkusten så kontaktar du Caroline!
Sweden west coast experiences >>>